Influencer workshop van De Vegan Bakker

Influencer workshop van De Vegan Bakker

Afgelopen zaterdag was een groot succes. Influencers uit alle hoeken van Nederland kwamen samen voor een dag vol veganistisch bakplezier tijdens onze exclusieve workshop. Met een gevoel van vreugde en voldoening kijken we terug op een onvergetelijke dag vol vegan lekkernijen en inspiratie bij De Vegan Bakker. 👩🏻‍🍳 🍰

Het begon allemaal met een warm welkom en een kopje koffie of thee, vergezeld van twee van onze heerlijke vegan gebakjes: de verrukkelijke slagroomcake en het verrassende aardbeiengebakje. Na een kennismakingsronde was het tijd om onze handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan!

We begonnen met het bereiden van het deeg, gevolgd door het maken van vegan worstenbroodjes en het creëren van onze unieke Parijse croissant rolls. Onder leiding van onze getalenteerde bakkers leerden de deelnemers de fijne kneepjes van het vak en ontdekten ze nieuwe mogelijkheden in de wereld van vegan bakken. 🌱

Na het bakken nam onze eigen vegan bakker, Lucas Vermeulen, de deelnemers mee op een rondleiding door onze bakkerij. Hij deelde inzichten in het leven van een bakker en vertelde inspirerende verhalen over zijn eigen vegan levensstijl. De dag werd verrijkt met een korte presentatie van Leo van Mind Your Meat en Lucas van Plant B Egg over hun innovatieve producten, die essentieel zijn voor het creëren van onze heerlijke vegan lekkernijen. We zijn hen dankbaar voor het delen van hun passie en kennis, waardoor de workshop nog specialer werd.

Vervolgens doken we nog even de bakkerij in om onze Parijse croissant rolls af te maken. Met zorg werden ze gevuld met vegan room, glazuur en chocoladelijntjes toegevoegd. Na het inpakken bedankten we alle deelnemers voor hun enthousiasme en overhandigden we de goodiebags aan onze nieuwe vegan vrienden, inclusief een klein cadeautje voor een van hun volgers.

Ben jij een vegan influencer en wil je de volgende keer deelnemen? Er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar voor zaterdag 2 maart. Meld je nu aan via info@deveganbakker.com met een vermelding van jouw socials en wie weet word jij een van de gelukkigen die geselecteerd wordt! Deelname is helemaal gratis!

Laten we blijven delen, leren en inspireren. Samen maken we een wereld van verschil! 💚✨

#Workshop #Vegan #Veganistisch #Veganist #VeganWorkshop #WorkshopVeganBakken #VeganBakken #VeganBakker #DeVeganBakker #VeganNederland #VeganNL #VeganLifestyle #Plantaardig #PlantaardigLeven #VeganLevenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *