Veganistische traktaties voor de lunchbox

Veganistische traktaties voor de lunchbox

Genieten onderweg!

De lunchtijd is aangebroken en je hebt een heerlijke veganistische maaltijd voorbereid. Maar wat dacht je van een traktatie om je lunchbox compleet te maken? Bij De Vegan Bakker hebben we een scala aan verrukkelijke veganistische producten die perfect zijn voor onderweg. Of je nu op school bent, naar je werk gaat of gewoon een dagje uit bent, deze smakelijke traktaties zullen je lunchpauze nog zoeter maken. Laten we eens kijken naar onze favoriete lunchbox traktaties!

  • Vegan Broodjes: Begin je lunch met een klassieker: onze vegan broodjes. Onze vegan broodjes zijn heerlijk en voedzaam. Beleg ze met je favoriete plantaardige spreads en je hebt een heerlijke traktatie voor onderweg.
  • Rozijnenbol: Een rozijnenbol is altijd een welkome aanvulling in de lunchbox. Onze veganistische rozijnenbol zit boordevol sappige rozijnen en heeft een zachte textuur. Geniet van de zoete smaak terwijl je van je lunch geniet.
  • Eierkoek: Wie zegt dat veganistische eierkoeken niet mogelijk zijn? Onze veganistische eierkoeken zijn licht, luchtig en heerlijk van smaak. Ze zijn perfect om van te genieten als traktatie bij je lunch. Probeer ze eens en je zult versteld staan!
  • (Kaas)croissant en Pain de Chocolat: We hebben twee klassiekers in een veganistisch jasje: de (kaas)croissant en de pain de chocolat. Deze knapperige en boterachtige gebakjes zijn gevuld met veganistische kaas of pure chocolade. Ze zijn perfect om jezelf te verwennen tijdens de lunchpauze.
  • Cruffin: Ben je dol op zowel croissants als muffins? Dan is onze cruffin jouw ideale traktatie! Deze unieke lekkernij is een mix tussen een croissant en een muffin, met een zachte binnenkant en een krokante buitenkant. Verkrijgbaar in verschillende smaken, zal de cruffin je lunchbox zeker opvrolijken.
  • Vruchtenslof: Voor de fruitliefhebbers hebben we de vruchtenslof. Deze veganistische lekkernij is bedekt met een smakelijke laag amandelspijs en is rijkelijk belegd met seizoensfruit. Het is een kleurrijke en heerlijke traktatie die je lunchbox direct opfleurt.
  • Vegan Worst- en Saucijzenbroodjes: Een hartige optie voor de lunchbox zijn onze vegan worst- en saucijzenbroodjes. Gevuld met heerlijk gekruid vegan gehakt, zijn deze broodjes perfect om van te genieten als hartige traktatie. Ze zijn handig verpakt en klaar om mee te nemen.

Bij De Vegan Bakker begrijpen we dat het hebben van traktaties in je lunchbox je dag nog zoeter maakt. Met onze variëteit aan veganistische lekkernijen, zoals vegan broodjes, rozijnenbol, eierkoek, (kaas)croissant, pain de chocolat, cruffin, vruchtenslof en vegan worst- en saucijzenbroodjes, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van heerlijke veganistische opties. Vul je lunchbox met deze smakelijke traktaties en geniet van elke hap onderweg. Eet smakelijk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *