De vegan Amandelstaaf

De vegan Amandelstaaf

Onze heerlijke ovenverse π™«π™šπ™œπ™–π™£ π™–π™’π™–π™£π™™π™šπ™‘π™¨π™©π™–π™–π™› is heerlijk bij de koffie of thee tijdens de grauwe herfstdagen. Geniet van deze plantaardige lekkernij! Natuurlijk verkrijgbaar bij π˜Ώπ™š π™‘π™šπ™œπ™–π™£ π˜½π™–π™ π™ π™šπ™§.

🌿 Geniet van onze verse plantbased gerechten en producten in onze lunchroom of neem het uit de winkel mee voor thuis of onderweg. π™‡π™šπ™© 𝙀π™₯! De Vegan Bakker is geopend op vrijdag tot en met zondag.

πŸ₯ π˜½π™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™‘π™žπ™£π™œπ™šπ™£ & π™§π™šπ™¨π™šπ™§π™«π™šπ™§π™žπ™£π™œπ™šπ™£ kunnen telefonisch doorgegeven worden via 0416-661460 of info@deveganbakker.com. Bestellingen kunnen dagelijks worden opgehaald bij het naastgelegen Bakkertje Deeg.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *