Vijf sterren van Happy Cow

Vijf sterren van Happy Cow

Successen mogen gevierd worden! Bij de officiële opening van De Vegan Bakker voor genodigden ontvingen eigenaren Lucas en Jolanda Vermeulen de officiële erkenning van Happy Cow met maar liefst 5 sterren. Wat een geweldige verrassing! We zijn ontzettend trots op deze erkenning en alle positieve reviews op Happy Cow, de app waarop je op elke locatie live kunt zien waar je in jouw omgeving heerlijk vegan of vegetarisch kunt eten. Hartelijk dank Karin Rietmeijer, ambassadeur van Happy Cow.1 gedachte over “Vijf sterren van Happy Cow”

  • Bij de officiële opening van De Vegan Bakker in Heusden mocht ik van de HappyCow Vegan Guide & Community de hoogste erkenning uitreiken. Voor de nu al uitstekende recensies die ze hebben mogen ontvangen van bezoekers en leden van de Happy Cow. Terecht verdiend want o, o wat is het lekker allemaal. Dank je wel lieve Lucas en Jolanda voor de gezellige middag en heel veel succes met jullie mooie zaak, dat gaat helemaal goed komen! Liefs, Karin Rietmeijer (ambassadeur van de Happy. Cow, De Nationale Vegan Challenge en auteur van ‘365 dagen vegan’ en ‘Peace, Love & Vegan Food’.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *