Gevuld Speculaas!

Gevuld Speculaas!

De geur van 𝙨π™₯π™šπ™˜π™ͺ𝙑𝙖𝙖𝙨 hoort bij de knusse gezelligheid van de herfst in aanloop naar Sinterklaas . Gevuld speculaas; π™™π™š π™‘π™šπ™ π™ π™šπ™§π™¨π™©π™š π™«π™šπ™œπ™–π™£ 𝙫𝙀𝙀𝙧π™₯π™§π™šπ™© 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™—π™žπ™Ÿ π™™π™š π™ π™€π™›π™›π™žπ™š 𝙀𝙛 π™©π™π™šπ™š!

🀎 Je vindt (en ruikt!) het gevuld speculaas ovenvers in onze bakkerswinkel van De Vegan Bakker.

🌿 Geniet van onze verse plantbased gerechten en producten in onze lunchroom of neem het uit de winkel mee voor thuis of onderweg. π™‡π™šπ™© 𝙀π™₯! De Vegan Bakker is geopend op vrijdag tot en met zondag.

πŸ₯ π˜½π™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™‘π™žπ™£π™œπ™šπ™£ & π™§π™šπ™¨π™šπ™§π™«π™šπ™§π™žπ™£π™œπ™šπ™£ kunnen telefonisch doorgegeven worden via 0416-661460 of info@deveganbakker.com. Bestellingen kunnen dagelijks worden opgehaald bij het naastgelegen Bakkertje Deeg.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *