De alternatieven van De Vegan Bakker

De alternatieven van De Vegan Bakker

Benieuwd naar de verrassende ingrediënten van onze vegan lekkernijen? Of wil je meer weten over onze eivervangers? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! 💚🍽️

De smakelijke revolutie van vegan vlees
🌱🥩 Bij De Vegan Bakker streven we naar de meest heerlijke vegan alternatieven! Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met horecaslager Leo van Etten van Mind Your Meat. Hun toewijding aan 100% plantaardig vlees voor de horeca heeft ons geïnspireerd. Dankzij Mind Your Meat kunnen we jou de meest verrukkelijke vegan worsten- en saucijzenbroodjes bieden. Plantaardig vlees? Absoluut! Leo begrijpt als geen ander dat de essentie van vlees niet alleen in smaak ligt, maar ook in sappigheid en voedzaamheid. Daarom levert Leo aan De Vegan Bakker niet alleen plantaardig vlees voor onze heerlijke worstenbroodjes, maar ook smaakvolle vegan kipreepjes (licht en donker) en plantaardige filet americain.

Eivervanger: Plant B Egg
En dan hebben we het over onze eivervanger, Plant B Egg, vervaardigd uit lupine. Het is niet zomaar een alternatief, het is ’s werelds eerste plantaardige ei-alternatief, rijk aan plantaardige proteïnen en essentiële voedingsstoffen. Plant B Egg draagt bij aan een positieve verandering in ons voedselsysteem, één ei tegelijk. Beter voor jou, beter voor onze planeet, en beter voor onze geliefde kippen. 🌿✨

Vegan kaas? Smaakt gauw zo flauw
Heb je onze vegan kaasbroodjes al gespot op onze menukaart? Misschien heb je er zelfs al van geproefd! Maar wat maakt onze vegan kaasbroodjes zo onweerstaanbaar? We weten allemaal dat vegan kaas vaak niet kan tippen aan de echte smaak. Daarom hebben we gekozen voor een fantastisch alternatief: een vegan ragout met kaassmaak uit smaakstof. Zo geniet je toch van die smeuïge vulling waar je naar verlangt.

💡 Bezoek ons en ervaar zelf de heerlijke smaken die we te bieden hebben. Wil je meer weten over onze alternatieven? Hou dan onze socials en blog op onze website in de gaten voor het laatste nieuws en interessante updates. Blijf op de hoogte van onze smaakvolle revolutie en ontdek nieuwe verrassingen bij De Vegan Bakker!

#Plantaardig #Vegan #MindYourMeat #PlantBEgg



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *